ИНФОРМАЦИЯ ЗА  ПРИКЛЮЧЕН РЕМОНТ   НА   ПГОТ“ХРИСТО БОЯДЖИЕВ“, ГР.ПЛЕВЕН

Уважаеми ученици, родители, колеги и гости на сайта на ПГ по облекло и текстил “Христо Бояджиев“,

Информирам ви, че в края на месец декември 2021г. приключиха строително-монтажните работи по ремонта на сградата на ПГОТ“Христо Бояджиев“, гр.Плевен. Средствата за ремонта  бяха  отпуснати  с ПМС №262 от 29.07.2021г., след одобрение  за финансиране от инвестиционната програма на МОН за 2021 година. Реализирани бяха: подмяна на цялата училищна дограма, топлоизолация и ремонт на климатична и отоплителна инсталация на сградата.

       Училищният екип на ПГ по облекло и текстил “Христо Бояджиев, изказва своята благодарност на министъра  на образованието и науката – академик Николай Денков, и на целия екип на МОН за оказаното съдействие и осигурената финансова подкрепа за реализацията на ремонта на училищната сграда.

      Мотивиран и със самочувствие, училищният персонал прекрачва училищния праг, а учениците са удовлетворени от осигурената им благоприятна и безопасна за учебно-възпитателен процес образователна  среда.

С пожелание за светли бъднини и надежда за бъдещо развитие на Професионална гимназия по облекло и текстил-Плевен, пожелавам на целия екип на МОН здраве, ползотворни делници и професионални успехи в образователната сфера.

В навечерието на новогодишните празници пожелавам на всички  ученици, родители , колеги и гости на училищния ни сайт здраве, благоденствие, любов и топлина!

 

УСПЕШНА И ПЛОДОТВОРНА 2022 ГОДИНА!

 

ВАЖНО!  

 След приключилите  ремонтни дейности  на  сградата на ПГОТ“Хр.Бояджиев“,  от  04.01.2022 година,  учебният процес през учебната 2021-2022  година продължава  да  се провежда в сградата на ПГОТ“Христо Бояджиев“, гр.Плевен /центъра/. 

 

Цветлина Тодорова,

Директор на ПГОТ“Хр.Бояджиев“, гр.Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *